Ochrana osobných údajov

Kto sme
Naša webová adresa je: https://feeder.sk/. Prevádzkovateľ webu: Pavel Drábek, so sídlom Střítež 25, 572 01 Polička, IČO: 03154319, zapísaný v živnostenskom registri MÚ Polička.

Aké zhromažďujeme osobné údaje a prečo je zhromažďujeme

Komentáre

Keď návštevníci pridajú komentár na tento web, sú zhromažďované údaje zobrazené vo formulári pre komentár (meno, e-mail), ďalej IP adresa návštevníka a reťazec user agent definujúce prehliadač, čo pomáha k detekcii spamu.

Službe Gravatar môže byť poskytnutý anonymný reťazec vytvorený z vašej emailovej adresy (nazývaný aj hash), vďaka ktorému je možné určiť či túto službu používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar sú k dispozícii tu: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára je váš profilový obrázok viditeľný pre verejnosť v kontexte vášho komentára.

Odber komentárov

Na niektorých weboch máte možnosť prihlásiť sa k odberu komentárov, ak niekde bude na článok reagovať. V tomto prípade je uložený váš email

Médiá

Ak nahrávate obrázky na tento web, mali by ste sa vyhnúť nahrávanie obrázkov s vloženými údajmi o polohe (EXIF GPS). Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť ľubovoľné dáta o polohe z obrázkov na webe.

Kontaktné formuláre

Cookies

Pokiaľ na naše stránky pridáte komentár, môžete povoliť uloženie mená, emailové adresy a webové stránky do cookies. Týmto spôsobom sa snažíme zvýšiť váš komfort, keď budete písať nový komentár už potom nebudete musieť tieto údaje znova vyplňovať. Tieto súbory cookie budú mať životnosť jeden rok.

Ak máte účet a prihlasujete sa k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pre overenie, či váš prehliadač prijíma súbory cookies. Tento súbor cookie neobsahuje žiadne osobné údaje a pri zatvorení prehliadača sa zruší.

Pri prihlasovaní vám nastavíme tiež niekoľko súborov cookies pre uloženie vašich prihlasovacích údajov a pre nastavenia zobrazenia obrazovky. Prihlasovacie súbory cookies majú životnosť dva dni a cookies pre nastavenia zobrazenia majú životnosť jeden rok. Ak potvrdíte možnosť “Zapamätať si ma”, vaše prihlásenie bude trvať dva týždne. Ak sa zo svojho účtu odhlásite, prihlasovacie cookies budú odstránené.

Ak upravujete alebo publikujete článok, bude vo vašom prehliadači uložený ďalší cookie. Tento cookie neobsahuje žiadne osobné údaje a jednoducho označuje ID príspevku, ktorý ste práve upravili. Jeho platnosť vyprší po 1 dni.

Google Analytics – Externé meranie návštevnosti od Google. Zisťuje informácie o vašom prehliadači, IP adresu a odkiaľ ste na stránku prišli. Slúži na zistenie, aký obsah prezeráte odkiaľ ste na web prišli. Po 26 mesiacoch sa všetko maže a zostávajú len anonymné súhrnné údaje.

Vložený obsah z ďalších webov
Príspevky na týchto stránkach môžu obsahovať vložený obsah (napríklad videá, obrázky, články atď.). Vložený obsah z iných webových stránok sa chová rovnakým spôsobom, ako keby návštevník navštívil iný web.

Tieto webové stránky môžu zhromažďovať dáta o vás, používať súbory cookies, vkladať ďalšie sledovanie od tretích strán a sledovať vašu interakciu s týmto vloženým obsahom, vrátane sledovania interakcie s vloženým obsahom, ak máte účet a ste prihlásení na danú webovú stránku.

Analytika

Na webe sa meria návštevnosť pomocou nástroja Google Analytics. Ak nechcete, aby vaša návšteva bola započítavaná do súhrnných štatistík návštev, môžete použiť rozšírenie prehliadača, ktoré tomu zamedzí.

S kým zdieľame vaše údaje

Vaše dáta sa s nikým nezdieľame.

Spracovatelia

Spracovatelia sú fyzické alebo právnické osoby, ktoré sa starajú o vyššie uvedené osobné údaje.

Marketing a reklama

Google (Google Ireland Limited) – spoločnosť má prístup k osobným údajom ako je IP adresa, internetový prohlížeč- Dostane ho cez reklamný systém Google AdWords a Google Analytics.

Technika

Jedná sa o hostingovú spoločnosť, kde sú uložené súbory, databázy a emaily. Spoločnosť musí spĺňať nariadenia EÚ 2016/679 General Data Protection Regulation.

Blueboard.cz s. R. O. – poskytovateľ webhostingu

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Ak pridáte komentár, komentár a jeho metadáta budú uchovávané po dobu neurčitú. Údaje sú uchovávané na účely automatického rozpoznania a schválenie všetkých následných komentárov, miesto ich držanie vo fronte moderovanie.

Pre užívateľov, ktorí sa registrujú na tomto webe (ak majú túto možnosť), ukladáme tiež osobné údaje, ktoré uvádzajú vo svojom užívateľskom profile. Všetci používatelia môžu kedykoľvek vidieť, upravovať alebo zmazať svoje osobné údaje (s výnimkou toho, že nemôžu zmeniť svoje užívateľské meno). Administrátori webu môžu tiež tieto informácie zobraziť a upravovať.

Aké máte práva?

Ak máte na tomto webe účet alebo ste tu pridali komentáre, môžete požiadať o obdržaní súboru s exportom osobných údajov, ktoré o vás uchovávame, vrátane všetkých údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tiež požiadať o odstránenie všetkých osobných údajov, ktoré o vás uchovávame. Táto možnosť nezahŕňa údaje, ktoré sme povinní uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše dáta?

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby detekcie spamu, ktorá môže byť umiestnená v zahraničí.

Vaše kontaktné údaje

V prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa môžete obrátiť sa na nás cez e-mail info@nafeeder.cz alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.